Трябва да се носи отговорност от политиците във време като

...
 Трябва да се носи отговорност от политиците във време като
Коментари Харесай

Ченчев: БСП разработи 10 стъпки за първите 100 дни управление, за да преведем гражданите през зимата

 Open photo

 

" Трябва да се носи отговорност от политиците във време като днешното - при обстановка на рецесии и при война на 400 км от нашата граница. Българска социалистическа партия е подготвена, тъй като излиза сполучливо от ръководството с ограниченията, които предприе, по тази причина, че беше общественият дирек на държавното управление и с създадена стратегия. Неслучайно предложихме 10 стъпки за първите 100 дни ръководство, с цел да преведем жителите и бизнеса през зимата. " Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в София-област Иван Ченчев в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

По неговите думи министрите на Българска социалистическа партия са били сполучливи в ръководството. " Оценката за работата им я даваме не ние, а Европейският съюз - първи по промишлено произвеждане в Европа за първите 6 месеца, 30% растеж на туризма, животновъди и растениевъди, които в никакъв случай не са получавали такава поддръжка. Разбира се, 22 милиарда обществен бюджет ", акцентира Ченчев.

" Ние въведохме 600 лева необлагаем най-малко за едно дете, 1200 лева за две деца. Нашето общество би трябвало да бъде солидарно във връзка с своята данъчна политика и тя да бъде такава, каквато е във всяка една естествена европейска страна ", уточни още претендентът за депутат от левицата.

Иван Ченчев бе безапелационен, че пари в хазната за обществената политика на Българска социалистическа партия има. Той даде образец с предложенията на социалистите за безвъзмездни учебници от 1-ви до 12-ти клас, струващо 50 млн. лева и безплатните медикаменти за деца до 14-годишна възраст - 130 млн. лева, на фона 1.5 милиарда лева бюджетен остатък, оставен от миналата власт през юли.

Освобождаване от налог общ приход на жителите до 26-годишна възраст от налог общ приход е друга политика на левицата, която е ориентирана към напълно към младежите. " Младите хора, които започват в живота, би трябвало да усетят, че страната ги поддържа ", безапелационен бе Иван Ченчев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР